Iratmegsemmisítés

Iratmegsemmisítés logó

Iratmegsemmisítés

A REISSWOLF Budapest Kft. a bizalmas iratok és más adathordozók megsemmisítését, mint zárt rendszerű biztonságtechnikai szolgáltatást nyújtja. Ügyfeleink biztonsági igényeinek legteljesebb kiszolgálása érdekében ezért a bizalmas iratokat nem papírdobozban, műanyag zsákban vagy más, hasonlóan alkalmatlan eszközzel gyűjtjük be, hanem német gyártmányú, kulccsal zárható, egyedi azonosítószámmal ellátott, fém biztonsági konténerekben, amelyek az irodai környezethez illően esztétikusak, és könnyen mozgathatók. A megtelt konténereket zárt teherautóban a REISSWOLF budapesti telephelyére szállítjuk. A konténereket egy lezárt biztonsági zónában nyitjuk ki és a konténerek tartalmát azonnal megsemmisítjük. A megsemmisítés tényéről a REISSWOLF igazolást állít ki, de az ügyfelek az erre a célra kialakított látogatói szobából figyelve a műveletet erről személyesen is meggyőződhetnek. A zárt rendszer fenntartását és a legszigorúbb biztonsági szabványok betartását anyacégünk a REISSWOLF International AG is rendszeresen ellenőrzi. A REISSWOLF-rendszert úgy fejlesztették ki, hogy az a biztonsági szempontok legmesszebbmenő figyelembevétele mellett az ügyfelek számára a legkényelmesebb és a leginkább költségtakarékos módon biztosítsa az adathordozók megfelelő kezelését. Rendszerünk költségkímélő és korszerű megoldást jelent, mivel az irodai iratmegsemmisítők használata rendkívül gazdaságtalan és elavult. Még egy fontos szempont: a REISSWOLF-rendszer bevezetésével Ön egyben környezetbarát megoldást is választ, mivel cégünk a szelektáltan összegyűjtött papír megsemmisítését követő újrahasznosításáról is gondoskodik. Reméljük, hogy sikerült rávilágítanunk egy fontos és gyakori problémára, melyre hatékony megoldást nyújtva a REISSWOLF az Önök cégét is hamarosan ügyfelei sorában üdvözölheti!

Az adathordozók begyűjtését német gyártmányú, fém, kulccsal zárható, egyedi azonosító számmal ellátott esztétikus, könnyen mozgatható biztonsági konténerekkel végezzük.

Árképzésünk az ügyfelek igényeihez alkalmazkodóan egyszerű és könnyen áttekinthető, a hasonló szolgáltatást nyújtó más cégekkel ellentétben külön szállítási, megsemmisítési, rakodási stb. díjat nem számítunk fel. A szolgáltatási szerződés megkötését megelőzően tanácsadónk a helyszínt és az Önök igényeit felmérve javasolja a cégük számára legcélszerűbb megoldást.
Lehetőség van rendszeres szolgáltatásunk ingyenes kipróbálására is egy megegyezés szerinti próbaidőben. Ezen időszak alatt meggyőződhetnek a REISSWOLF-rendszer előnyeiről, cégünk szakértője pedig megismerheti mindennapi működésüket, így az Önök számára legoptimálisabb megoldást javasolhatja.


Bizalmas iratok rendszeres helyszíni begyűjtése irodatérben elhelyezhető biztonsági konténerekben

A bizalmas iratok és más adathordozók rendszeres begyűjtése úgy történik, hogy az Önök munkahelyén az irodatérben esztétikus, kulccsal zárható fém biztonsági konténereket helyezünk el, amelyekbe azok könnyen bedobhatók. A még kényelmesebb és hatékonyabb használat érdekében minden munkaasztalon A4-es méretű iratgyűjtő tálcákat helyezünk el, így cégük munkatársainak hasznos tevékenységüket egy percre sem kell megszakítaniuk, hogy a begyűjtő konténerhez menjenek, vagy az irodai daráló mellett töltsék idejüket. A munkanap végén az így összegyűjtött iratokat az alkalmazottak, vagy a takarító személyzet egyszerre tudja a biztonsági konténerbe üríteni. A leggyakrabban használt RW240 típusú konténerbe 240 liter, azaz kb. 80-90 kg irat fér.

RW 70

Méret: 42 cm x 42 cm x 60 cm
Kapacitás: 70 liter
Max. 30 kg
Kb. 10 db gyűrűs mappa

RW 240

Méret: 48 cm x 58 cm x 101 cm
Kapacitás: 240 liter
Max. 90-100 kg
Kb. 30 db gyűrűs mappa

RW 500

Méret: 118 cm x 69 cm x 100 cm
Kapacitás: 500 liter
Max. 200 kg
Kb. 70 db gyűrűs mappa


Egyszeri szolgáltatások

Egyszeri selejtezés során keletkező bizalmas iratok begyűjtése 48 órára kihelyezett biztonsági konténerekben

Egyszeri selejtezés esetén REISSWOLF biztonsági konténereket helyezzünk ki 48 órára, amelyekben a leselejtezett iratokat elhelyezhetik, de ha kívánják, az összegyűjtött iratok konténerbe pakolását kollégáink is elvégezik Önök helyett.

Az ügyfél által telephelyünkre beszállított bizalmas iratok megsemmisítése

Vállaljuk az ügyfelek által a REISSWOLF megsemmisítő üzembe beszállított bizalmas iratok azonnali megsemmisítését is.